Wednesday, 8 June 2011

" WHICH BETTER ?"

okay la entry kali ini ditujukan khas pada lelaki ONLY . :)  hehe .  kalau korang lah kan , which girl u all prefered to be ur girlfiee ? nak yg free hair and sexy or yg pakai tudung ? confirm korang pilih yg free hair tuh kan ? tayah tipu . sebab aku pun akan pilih yg tu . hahaha :D tapi kan , tak semestinya yg free hair tu korang boleh kategori kan jahat or BOH***  . kadang-2 aku tengok yg free hair tu lagi alim dari yg pakai tudung semua . contoh nye , msty la dlm FB .. hehe , gmbr punya lah alim pakai tudung labuh , tapi siap maki maki terang2 . bab* , sia* ,cel*** semua keluar  . mcm ape jeh . menjatuhkan maruah umat muhammad je :(  malu duh . lagi satu , kalau kt luar or kt mana mana la, msty ade segelintir girls bertudung  nie kalau bercakap... mencarut ade , kurang ajar ade mcm mcm lah . haish .. tak de lah aku nk banggakan girls yg free hair or sexy nie , tapi aku cakap melalui kenyataan dan pengalaman . * ceh ! hahaha. so , pandai-2 la korang buat pilihan sendiri yea ? nie je lah post aku untuk kali ini . bubye ! xD

No comments:

Post a Comment