Friday, 24 June 2011

My decision

Okay , entry kali niy  aku nak citer pasal keputusan aku . Aku ade lah minat kt seorang perempuan ni . Aku dah  "crush  "  kt dia , and aku rasa dia pun sama kt aku . * tapi tak tahu la, atau aku nie je yg tepuk sebelah tangan. Haha :D btw , aku nak mntak COUPLE .. tapi kan ! aku takut gila lah nty aku sakit kan hati dia :(  terus terang lah aku cakap , aku nie bukan la jenis yg SETIA . kalau nmpk yg lagi cantik or comel , msty nak kan ? * Sama je macam korang kan ? tayah tipu , aku tahu :) hehe . tuh la sebab aku takot sangat nak couple bagai nie :) haha  . and lagi satu , aku  tak suke text . sumpah aku cakap . tak best ! haha . takut lah pulak nty lama lama , aku buat dia boring ! ape pendapat korang ?:( btw, tuh yg aku dah ambik keputusan , malas nak COUPLE-2 nie sampai aku dah cukup besar or matang ! :) okay , nie je la entry untuk kali niy . bubye :D Take care . assalamualaikum

2 comments:

  1. yea aku pun nak cmtu . tapi ken nty kang msty si DIA benci gila kat aku nty :)

    ReplyDelete