Saturday, 4 June 2011

dream girl :)

setiap lelaki msty ade punya gadis impian or dream girl , and aku pun ade lah satu . hehe :D citer nye macamnie . aku dah kenal si DIA ni , dah berapa lama .. dah setahun lebih kot , text pon selalu.. sejak aku jumpe dia , hati aku nie dah tak tentu arah haha . aku da bnyk kali bagitahu kt dia yg aku suke kt dia . dia pon cakap suke aku jgak . tapi tak tahu la si DIA tu menipu ke ape . :(  tahun nie la , masa aku lepak ngan dream girl aku nie . ade kawan aku ni suke kt si DIA nie . (*kite pnggil kawan aku nie Mr.X sudah la) .        
Mr.X nie tak tahu yg aku suke si DIA .. so , mr.X mntak num si DIA kt aku. then aku pon bod** , bagi jee ...  Dorang texting aku tahu . :) aku tanya jugak kt si DIA tu ,  " suke ke kt kawan i tuh ? (Mr.X). 
si DIA tuh jawab tak la .. tapi aku tahu dia suke .. adushh . selang 3 hari kot . aku tahu dorang dah couple ..  happpy gila masa aku dapat tahu . haha :) btw , aku tak kesah pon . asal kan korang bahagia . bye bye . nie je ENTRY aku kali nie                                                                           
:) .                                                                                             

No comments:

Post a Comment