Monday, 6 June 2011

"MY EX"

okay , kali ni cerita pasal EX aku . cerita ni berlaku tahun lepas kot . :)  masa 1st time aku jumpe , tu pon dalam FB ..   at first aku dah terpikat kt dia . then lama lama chat dengan wall bagai .. satu hari tu dia mntak phone num aku . * pelik tak , perigi cari timba ? haha and lepas dalam 2-3 hari text , kteorang COUPLE .tuh pon diam diam je . korang nak tahu tak ? couple ngan ex aku niy memang terseksa gila . pada hari kedua kteorang couple , malam lah , dia text aku .. masa tuh aku tengah makan malam and lepak . dia text , tapi aku tak perasaan .. then dia mrah marah .. pastu mntak CLASH ! .tah pape ntah kan . benda kecik pon smpi nak buat mcmtu . adush !! terpaksa la pujuk . call smpi sejam lebih . sabar je lah . :( . then , kalau handphone aku takde kredit msty dia merajuk la or marah lah . so , aku terpaksa la call guna my mum or dad handphone nak pujuk lah kata kan . pastu kalau aku call sekejap je msty dia macam MOODY je , haish ..  so , time aku takde kredit setengah jam lebih jugak la aku call dia setiap hari pakai parents aku punya handphone . dia tak tahu aku kena marah dengan parents aku , sebab bil handphone dorang melambung .. :(  aku tak kesah , sebab aku sayang dia babe  ! ceh ! hahaha . and lagi satu , perangai ex aku yg jeles ba** buta . haha :D  dia mntak password fb dengan email semua..  sama la mcm korang kan ? mntak-2 email ngan password girlfiee / boyfiee korang kan ? eleh , mcm aku tak tahu . haha :) balik pada cerita , lepas dia mntak password aku bagai , dia mcm jaga and stalk aku tahu .. dia baca IM aku lah , recent activity aku la . mcm ape je . haish .. then , dia paling bengang bila dia tengah on9 untuk aku , tibe-tibe ade orang perempuan hantar  'hye'  or  tegur aku la .. dia kata dorang smue nk ngorat aku . aduh !! ex aku ingat nie aku hensem sangat ke ? .. tah pape tah .. so , nty msty dia marah and kadang-2 mntak clash . and mcm biasa terpaksa aku pujuk lagi . :( haish . * boring sungguh  ! hahaha  .  satu hari tuh , dia mcm moody dengan aku tak tentu pasal . time tu jugak aku pon tak de mood . dia hantar mesej , aku tak reply la sebab tak de mood * tak tahu apasal tak de mood .  then dia mrah-2 aku . dia cakap aku gf baru la ape la.. then , aku bengang gila . tup tup .. aku call dia , then mntak clash . so tired of HER .. aku bagi dia rasa mcm mana dia buat kat aku selalu , hehe * kejam . tapi kali ini aku tak makan pujukan . hahaha. nie serius aku mntak clash . dia pon mntak maaf la and pujuk . tapi aku cakap 'sory lah and  mulai hari ni kite kawan je , kayh ?' dia terus letak  phone . yg lawak nye pada keesokkan hari nye , dia call aku dan terus maki-maki aku . cakap aku mcm mcm . haha:) sabar je la . dia ade jugak cakap , " lepas nie jangan contact i , dan kite tak pernah kenal  "  hahaha . lepas tu aku mcm blurr . then dia letak phone . :) sejak tuh aku dah tak contact dia , dia remove aku dari friend list dia kt FB ..  okay nie je la post aku utk kali niy . pasal MY EX.  bye asssalamuaalaikum ! * btw , aku couple dengan ex aku nie 3 bulan lebih je .:)

2 comments:

  1. walaweyh, haha.
    kalau aku, mana tahan doe.
    tuptup 3 hari j dah clash haha

    ReplyDelete
  2. ain : haha tahu tak pe , aku tetap sabar duh dengan perangai dia . aku nak try the best .

    ReplyDelete