Monday, 25 July 2011

Dun said if you not really mean it !

entry baru ni aku nak citer pasal perkataan ' I LOVE YOU ' ,  aku ade lah text dengan sorang GIRL yang aku dah Crush gila dengan dia ! kteorang texting dah 1 tahun setengah da , selama tuh jugak lah aku tunggu dia untuk break up dengan Boyfiee dia ! Kadang kadang kteorang pakai SYG , BIE , BABY , HUNEY . dan masa tu dia dah break dgn boyfiee dia, aku tengok dia DOWN gila ! aku teman kan dia , satu hari aku text dia non-stop . aku pujuk dia ! then lepas seminggu macam tuh dia dah okay :) aku pun slow slow and bagi CLUE yang aku nak sanggatt couple dengan dia . then aku tahu yang dia tahu aku suka kat dia . Setiap kali , nak habis texting je mesti dia cakap I LOVE YOU . aku pun balas iloveyoutoo. Then satu hari aku terus buat decision untuk terus je mntak couple dengan dia , dia cakap " lah awak , saya tak nak lah couple-2 buat masa ni " masa tuh aku boleh paham masalah dia . then lepas aku tanya soalan tuh , kteorang tak TEXT dalam 2-3 hari . Aku online FB , then keluar kat News Feed  xxxx is relationship with xxxxx .  Sedih gila weh ! takpe lah , aku ni sapa lah kan ? penat je aku tunggu kau nak dekat 2 tahun . :( sekarang aku dah lupakan kau pun . Yeah ! :D