Sunday, 1 July 2012

Twitter or Facebook ?

Hell gyeah facebook sekarang dah jadi sarang weh . Dah ramai orang sekarang pindah ke twitter sebab facebook dah boring . Lagi satu facebook terlalu banyak penyebaran virus yang boleh buat mcm mcm hal . and tak lupa pasal 'autolike' and budak batak hot . Apasal budak budak ni suka sangat kejar LIKE ? takde benda lain nak kejar ? Takdapat duit pun kalau dapat kumpul like tu . Last but no least , ramai sangat HACKERS kt fb ni . Security and safe wall dah tak berapa nak kuat dah . Haih apa yang dengki sangat sampai nak hack acc orang ? Itu lah sebab nya orang ramai more to twitter now . Twitter lagi senang on via mobile daripada facebook . Conclusion is facebook sucks and twitter awesomeee .