Tuesday, 7 June 2011

" MY SIBLINGS "

hey , aku tengok dalam semua fb korang ade gmbr or pasal siblings korang .. kalau mcm tu aku pon nk tunjuk jugak . aku ade 3 je siblings. nie anak yg pertama * MOHD NUR AMEEN B.MOHD AMAMI . umur dia 22 tahun . dia nie dah nk smbung DEGREE , nak masuk kolej ASWARA kt KL , jurusan PENGARAH dan PENERBIT . katanya nak jadi mcm mamat khalid .. haha . tak boleh blah .






 okay , yg mcm CINA nie , abg aku kedua nama dia * MOHD NUR AMEER B. MOHD AMAMI . umur dia 19 ,anak manja dlam family aku. study dekat  KOLEJ KOMUNITI SELAYANG . ambik jurusan bakery . :) korang nmpk tak perempuan kt sebelah tuh ? tu la girlfiee dia , nama tak tahu , aku just pnggil KAK AIDA je . dorang dah plan nk kahwin kot . haha ntah la . btw , aku dengar aritu . abg aku cakap kalau dorang dah abis study and get married . nak bukak KEDAI KEK . katanye lah . bahahaha . harap harap dapat la nty kalau kahwin pulak , tempah kek kt dorang je dapat free :)






then , yg paling last .. ehem-2 tahu je la .. sape lagi budak poyo nie kan ? aku lah ... haha nama dah tahu kan ? masih belajar lagi di SEKOLAH MENENGAH TINGGI KLANG .  umur 16 lah . haish . masih tak dapat nk decide ape jurusan nk ambik lepas abis sekola . i think MASSCOM la :) mcm senang je . haha  . gmbr ade mcm FAIZAL TAHIR tak ? :D ceh ! poyo je kan ? aku tahu .. tuh la sifat semulajadi lelaki . hehe . okay la , tu je aku boleh cakap untuk entry kali niy , bubye ;) *see u next time la . assalamuaalaikum .
 

No comments:

Post a Comment