Sunday, 5 June 2011

couple ?? boringg !! haha :D

okayh ! kepada kekasih-2 ke lover yg kt luar tu kalau terseksa or terkongkong dengan kekasih anda. break up je lah .. hahah :) cube korang tengok , kalau couple ? hidup korang free tak  ? aku tahu msty tak punya . contohnya , korang tgah chat ngan laki or perempuan lain dalam fb , kebetulan korang pun lempab pegi bagi password korang kt BF/GF korang .. pastu dah chat terlupa pulak nak delete kan ? pastu bf/gf korang tengok .. confirm dia mengamuk tak tentu pasal , tak pun merajuk mcm orang gila .. hahaha . pastu terpaksa la korang nak kene pujuk . text la , call la , (semua tuh bazir kredit je) . :P lagi satu ! TEXTING .. kalau korang lmbt balas or masa tuh you all tengah tido ke . confirm dia orang marah kan ? haha . ~ sabar je la . last sekali , paling lawak . time break upp , ade yg smpi ugut nak bunuh diri la , delete orang tuh dari friends list la , tak makan 3 tahun la , macam - macam ade .. hahahah :) come on la babe ! muda lagi kot . kalau korang kaple lama-2 pon , pikir sampai boleh naek PELAMIN ke ? tak pernah dengar lagu ? "we are young , we run free .. " . hee :D  * KESIMPULANNYA , takyah nak couple-2 la weh ! boring !! haha

2 comments:

  1. amanz...sye stuju lah..ag pn..klau dh xleh 2gther buat ape couple lg...hehehehe..nnti buat skit jiwa je lme2..

    ReplyDelete
  2. haha . tu la :) jgn couple couple nie . buang masa ! hehe

    ReplyDelete