Thursday, 20 October 2011

Syasya Haris




Assalamualaikum , lama dah tak aku tak update blog ni . Bukan taknak , cumaa hari tu terlupa password blog aku ni . haha :) btw , kenal kan yang atas tu . Nama dia seperti yang dah terteraaa . Dia buat aku 'fallin love' kat dia masa 1st time kita orang tegur kat FB lagi . Aku sayangggggggggggggggg gilaa kat dia ni weh . Walaupun aku tak pernah jumpa dia lagi , tapi aku tetap sayang diaa and aku harap kitaorang kekal lama lah . Nak juga rasa "Happily Ever After" macammana kan ?:) Hehe . Okayy lahh tu je lah entry aku untuk kali ni . hope korang sukaaa , byeeee . iloveyou<3 syasyaaa :-)

No comments:

Post a Comment